9 dôvodov, prečo prísť na olympijský festival

Olympijský festival ponúka skvelú zábavu deťom, aj dospelým.
(Zdroj: Olympic.sk)

Skvelá príležitosť pre všetkých športových nadšencov! Ak chcete zažiť atmosféru olympijských hier na Slovensku, tak vás až do 11. augusta pozývame vás na Olympijský festival na bratislavskej Kuchajde! Sledujte priame prenosy z olympiády v Paríži 2024 na veľkoplošnej obrazovke a prežívajte všetky športové emócie spolu s ostatnými fanúšikmi. Na festivale sa môžete stretnúť s našimi olympionikmi, zapojiť sa do rôznych športových aktivít, užiť si koncerty obľúbených slovenských interpretov – a to ani zďaleka nie je všetko!

 
Prečo by ste tam nemali chýbať?

 

Priame prenosy z OH v Paríži

Užite si boj o tie najcennejšie medaily. Sledujte športové výkony našich olympionikov v Paríži na veľkoplošnej obrazovke.

Detský festival

Súčasťou Olympijského festivalu bude aj obľúbený Detský festival v organizácii známeho obchodného reťazca, ktorý prinesie ešte viac športu a dobrej zábavy.

Každý deň športový program

Ako začať s vodným slalomom? Ako správne hrať golf? Každý deň si môžete vyskúšať nový a zaujímavý šport a dozvedieť sa niečo nové!

Stretnutia s olympionikmi

Priamo z Paríža budú naši reprezentanti prichádzať na Kuchajdu, kde im spoločne vytvoríme úžasnú atmosféru.

Koncerty pre všetkých

Hudobné koncerty slovenských hviezd pre všetky generácie. Nebojte sa, určite si prídete na svoje.

Súťažná atmosféra

Staňte sa športovcom aj vy! Počas festivalu sa bude konať množstvo športových súťaží. Do niektorých sa môžete zapojiť a ukázať, čo vo vás je.

Partnerská zóna

Nevynechajte našu partnerskú zónu. Čaká vás množstvo zábavy, súťaže o skvelé ceny a dozviete sa aj nové zaujímavé informácie.

Gastro zóna

Ak počas športovania vyhladnete, čaká na vás gastrozóna nielen so slovenskou a francúzskou kuchyňou. Dobrú chuť!

Deň s políciou

Zažite ukážky policajnej a hasičskej techniky, prácu psovodov aj záchranárov.

Aké športy si môžete vyskúšať na festivale?

Atletika, plávanie, gymnastika, jachting, kanoistika, vodné pólo, športová streľba, lukostreľba, basketbal, plážový volejbal, futbal, športové lezenie, skejtbording, lyžovanie, krasokorčuľovanie, džudo, box, tenis, bedminton, breaking, triatlon, stolný tenis, šerm, ľadový hokej, vzpieranie, golf, pozemný hokej, pump track, hádzaná, veslovanie, vodný slalom


Zdroj foto: olympic.sk

Súvisiace:
olympijský festival

Šport

Socialne siete