Čechom došla trpezlivosť so zlým chlapcom Makhmudom Muradovom: Hviezda Oktagonu a jeho zbierka škandálov

Makhmud Muradov má milióny fanúšikov.
(Zdroj: FB MM)

Bývalý priateľ českej superstaristky Moniky Bagárovej (30) a otec jej krásnej dcérky Rumie (4), známy zápasník Makhmud Muradov (34) musí opustiť Českú republiku. Úrady boli neúprosné, podľa ich názoru sa šampión MMA stretáva s nebezpečnými živlami a je ohrozením pre bezpečnosť štátu. To ale nie je všetko.

Populárny silný muž pôvodom z Uzbekistanu už trinásť rokov žije v Česku, v stovežatej Prahe, kde sa pripravuje na zápasy a pomáha superstaristke vychovávať ich spoločnú dcérku. Pár už dlhšie netvoria, ale zápasník sa o svoje dieťa vzorne stará. To však, zdá sa, neplatí o ďalších jeho aktivitách, ktoré Česká republika za vzorné nepokladá. Podľa ministerstva vnútra Muradov ohrozuje bezpečnosť štátu pre svoje styky s kriminálnym prostredím a ľuďmi, ktorí majú byť napojení na organizovaný zločin. Podľa rozsudku súdu musí bojovník MMA krajinu opustiť.

Čo odkázal fanúšikom Mach?

Nie je to ale po prvýkrát, čo sa naši susedia snažia hviezdu Oktagonu poslať domov. Problémy s pobytom rieši dlhodobo, naposledy to bolo v máji, keď mu český odbor azylovej a migračnej politiky odmietol udeliť povolenie na prechodný pobyt. Mach, ako ho volá aj známa speváčka, sa rozhodol brániť na súde a podal proti rezortu žalobu s tým, že má milióny fanúšikov a nemôže poznať každého, s kým sa stretne.

Sudcovia však rozhodli, že je dôležitejšie chrániť českých občanov ako to, že zápasník MMA príde o možnosť trvalého osobného kontaktu so svojou malou dcérkou. Muradov sa po novom môže vrátiť do Českej republiky vždy len na 90 dní v rozpätí šiestich mesiacov, čo mu určite spôsobí vážne problémy pri príprave na zápasy.

On sám si však z toho, zdá sa, ťažkú hlavu nerobí. „Ľudia, neverte každej správe v médiách, áno? Prehrali sme nejaký malý súd, no nie je to prvýkrát. Nevyhostia ma,“ vyhlásil Muradov na sociálnej sieti.

Vzťah so superstaristkou Monikou Bagárovou je už minulosťou, majú ale spoločnú dcérku Rumiu.
Vzťah so superstaristkou Monikou Bagárovou je už minulosťou, majú ale spoločnú dcérku Rumiu.
(Zdroj: instagram MB)

Komplikovaný vzťah k ženám

Zápasník MMA má na svedomí okrem kontaktov s nevhodnými ľuďmi, ako podotklo ministerstvo, aj iné škandály, ktoré mu narušili rodinné vzťahy. Azda najznámejší je v súvislosti s jeho neverou s viacerými ženami počas vzťahu s Monikou Bagárovou. Keď mala ich dcérka dva roky, speváčka sa rozhodla pre rozchod. Po čase síce Machovi odpustila a skúsila to s ním opäť, ale v duchu hesla: Nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, nasledoval onedlho ďalší krach vzťahu. Tentoraz už definitívny a krehká Monika mala dlho zlámané srdce.

Muradov si ale rýchlo našiel novú priateľku – televíznu hviezdičku z reality šou Love Island Sabínu Karáskovú, ktorá s ním mala stráviť víkend v horách v čase, keď mala ešte priateľa. Ten sa s ňou okamžite rozišiel, ale Mach vyhlásil, že Sabínu vôbec nepozná a nemôže za to, že sa niekto chce vďaka nemu zviditeľniť. Momentálne s ňou ale predsa len tvorí pár. Ako dlho mu však tento vzťah vydrží a či to bude navždy, je vo hviezdach.


Zdroj foto: ancn, FB MM, FB Oktagon MMA, Instagram MB

Súvisiace:
Makhmud Muradov

Šport

Socialne siete