Česká herečka Jiřina Bohdalová: Konečne skoncovala s cigaretami

Česká herečka Jiřina Bohdalová: Konečne skoncovala s cigaretami
Česká herečka Jiřina Bohdalová (93): Konečne skoncovala s cigaretami

92 rokov? Najvyšší čas na to, aby som sa zbavila závislosti od nikotínu. Toto si zrejme povedala česká herečka Jiřina Bohdalová (93), ktorá už rok cigaretám statočne odoláva.

Napriek svojmu veku je Jiřina Bohdalová plná elánu a chuti do života, s jednou vecou sa však trápila už dlhšie. „Prestala som v 93 rokoch fajčiť,“ priznala s úsmevom herečka, ktorá to odporúča aj ostatným. Keď sa jej totiž český prezident Miloš Zeman posťažoval, že lekári mu zakazujú cigarety, ale možno by si s herečkou predsa len jednu dal, ona rázne zareagovala. "Nie, nie, nie, ja už nie..."

Zemana táto informácia natoľko pobavila, že si neodpustil na Bohdalovej adresu úsmevnú narážku: "Ty sa chceš dožiť stovky, že?" Herečka bola totiž známa tým, že dlhé roky patrila medzi veľmi tuhých fajčiarov a rozhodne vyhlasovala, že s touto závislosťou neplánuje nič robiť.

V roku 2002 médiá informovala, že fajčiť konečne prestala, ale, žiaľ, nepodarilo sa jej seknúť so závislosťou úplne. Opäť sa k neresti vrátila. Zdá sa ale, že tentokrát to už myslí naozaj vážne. 


Zdroj foto: tv joj, ancn

Súvisiace:
Jiřina Bohdalová

Šoubiznis

Socialne siete