Česká top modelka Simona Krainová hviezdila v kúpeľoch v Piešťanoch: Pompézna šou!

Fero a Simona sú skvelí kamaráti.
(Zdroj: ancn)

Česká top modelka Simona Krainová bola jednou z hlavných hviezd prehliadky, predvádzajúc úžasné modely z letnej kolekcie Fera Mikloška. Pompézna šou sa konala v druhej polovici júla a priniesla večer plný špičkovej módy a prominentných hostí, ktorí si prehliadku vychutnali priamo pod holým nebom.

Módna prehliadka modelov Fera Mikloška nazvaná Hot Summer Fashion Show sa konala v luxusnom hoteli Thermia Palace, ktorý sa tak stal centrom módy a typickej Mikloškovej pompéznosti aj vďaka českej top modelke Simone Krainovej, hlavnej hviezde večera.

,,S Ferom Mikloškom sa poznáme už veľmi veľa rokov, v módnom svete, obzvlášť v tom na Slovensku, je pre mňa kvalitou overenou časom. Jeho schopnosť vytvoriť šaty, ktoré zdôrazňujú ženskosť a eleganciu, je unikátna. Každý kúsok, ktorý pre mňa vytvoril, bol vždy umením sám o sebe,“ vyznala sa Simona.

Netradičné materiály

V disko hudbe mali možnosť diváci uzrieť najnovšiu letnú kolekciu Fera Mikloška, ktorá zahrnula aj modely vyrobené z lyka, žakaru, buklé či skla. Tieto neobvyklé materiály podčiarkli celkový „plastový” vzhľad kolekcie, ktorá bola inšpirovaná 90. rokmi a maskulínnymi prvkami. Mikloško predstavil celkovo 15 modelov, ktoré zdobili sklenené autorské šperky od dizajnérky Mariky Račekovej v podobe kabeliek, náhrdelníkov či brošní.

Mikloškove náčrty
Mikloškove náčrty
(Zdroj: ancn)

Netradičné lykrové vytieňované pančuchy, flitre, pásiky či asymetrické výstrihy, ale aj maskulínne bundy a saká či na pohľad zdvojené košele. Hoci si mnohí myslia, že Mikloško tvorí len pre horných desaťtisíc, nie je to tak. „Pre mňa je každý človek, ktorému vytvárame model, unikát. Nikoho neuprednostňujem, nikto nie je viac alebo menej, či je to svadobná mama z Košíc alebo známa tvár z Prahy. Všetkých beriem rovnakým metrom – všetci sme len ľudia a móda je pre všetkých,“ povedal Mikloško.

Kostým pre kráľa parketu

Hot Summer Fashion Show priniesla nezabudnuteľný večer plný najvyššej módy, vycibreného remesla, letnej hudby a tanca. V programe vystúpil aj aktuálny kráľ tanečného parketu, víťaz tohtoročnej šou Let´s Dance, herec Jakub Jablonský s tanečnou partnerkou Eliškou Lenčešovou.

„Prepojenie tanca a módy je pre mňa fascinujúce. Fero Mikloško dokáže vytvoriť kostýmy, ktoré nielen vyzerajú skvele, ale aj dokonale podporujú pohyb a emóciu tanca,“ vyjadril sa po vystúpení herec. Módnou prehliadkou sa to však na kúpeľnom ostrove nekončí – kultúrne podujatia spestria pobyt návštevníkom piešťanských kúpeľov po celé leto. Jedným z mnohých lákadiel je aj augustový koncert československej legendy Jitky Zelenkovej, ktorá spolupracovala aj s Karlom Gottom. Keďže miluje džez, pripravila koncertný program svetoznámych džezových skladieb, ktoré zaspieva v nádherných priestoroch letnej záhrady Hotela Thermia Palace.

 


Zdroj foto: afm, ancn

Šoubiznis

Socialne siete