Český herec Karel Heřmánek († 76): Smutný odchod z tohto sveta

Český herec Karel Heřmánek († 76): Smutný odchod z tohto sveta
Český herec Karel Heřmánek († 76) spáchal samovraždu.
(Zdroj: Garfield film)

Pamätáme si ho okrem iných filmových úloh aj ako Lucifera z rozprávky S čerty nejsou žerty. Český herec Karel Heřmánek († 76) zarmútil svojich blízkych aj fanúšikov tým, že sa rozhodol pre tragický odchod zo sveta. Jeho smrť je o to smutnejšia, že ešte nedávno sa dobre zabával na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Informáciu o tom, že herec spáchal samovraždu, potvrdila jeho rodina na sociálnej sieti s tým, že zomrel v sobotu popoludní. ,,Včera nás tragicky opustil náš milovaný manžel, ocko a dedko Karel Heřmánek. Bolesť, ktorá nás zasiahla, je nevyčísliteľná. Ďakujeme za všetky prejavy sústrasti. Heřmánkovci."

Samovražda na strelnici

Podľa správ českého webu idnes.cz mal herec dobrovoľne odísť zo sveta na strelnici na Příbramsku, čo potvrdila aj polícia s tým, že jeden z ich návštevníkov otočil zbraň proti sebe. Prečo sa herec rozhodol tak, ako sa rozhodol, zatiaľ známe nie je. Jeho okolie však naznačuje, že Heřmánka v poslednej dobe trápili rôzne zdravotné problémy.

Čo sa stalo?

Pre český web extra.cz sa vyjadrila spolumajiteľka strelnice Bohdana Lukešová, ktorá bola tým, čo sa u nich stalo, nesmierne šokovaná. „Vôbec nič nenasvedčovalo tomu, že by chcel spáchať samovraždu. Usmieval sa, bavil sa, pýtal sa. Všetko pôsobilo v poriadku. Keby sme u neho zaznamenali akýkoľvek náznak nervozity, stresu alebo niečoho podobne neobvyklého, tak by sme sa mu v streľbe snažili zamedziť,“ povedala pre web extra.cz.


Zdroj foto: Garfield film

Šoubiznis

Socialne siete