Chorý herec Jiří Krampol: Z nemocnice rovno do domova dôchodcov

Chorý herec Jiří Krampol: Z nemocnice rovno do domova dôchodcov
Chorý herec Jiří Krampol: Z nemocnice rovno do domova dôchodcov

Herec Jiří Krampol (85) nedávno opustil jednu z pražských nemocníc, ale doma dlho nepobudol. O pár dní sa tam opäť musel vrátiť. Podľa správ z jeho okolia sa mal pre nešťastnú lásku predávkovať liekmi, on to však odmieta. Keďže zdravotné problémy ho neprestávajú trápiť, herec uvažuje, že sa presťahuje do domova seniorov, kde bude mať stálu opateru.

Známy herec nesie pobyt v nemocnici veľmi ťažko, ale uvedomuje si, že vo svojom veku už potrebuje okolo seba ľudí, ktorí mu podajú pomocnú ruku, keď to bude potrebné. Momentálne podľa vlastnýchn slov pre český portál Extra už len čaká na to, kedy sa mu podarí vybaviť všetky potrebné papiere.

Kauza jeho predávkovania otriasla českým šoubiznisom pred dvomi mesiacmi, predávkoval sa vraj neúmyselne. Mal totiž dohodnuté stretnutie so svojou múzou Janou, ktorá je však zadaná. A keď na pôvodne dohovorené stretnutie neprišla, herec bol smutný a chcel sa vraj upokojiť. „Vzal som si z rozrušenia Xanax a pol, aby som sa upokojil, a potom nič neviem. Prebudil som sa až na ARO, vyjadril sa pre Blesk. Jiří Krampol bol štyrikrát ženatý, trikrát sa rozviedol a štvrtá manželka mu zomrela, takže ako vdovec zostal sám. 


Zdroj foto: Luděk Kovář – [email protected]

Šoubiznis

Socialne siete