Čitateľka Nového Času Nedeľa sa podelila o milú skúsenosť s mestskou políciou: V Piešťanoch naozaj pomáhajú a chránia!

Čitateľka Nového Času Nedeľa sa podelila o milú skúsenosť s mestskou políciou: V Piešťanoch naozaj pomáhajú a chránia!

Keď sa vám niečo nemilé stane, vždy poteší pomoc blízkeho. Ale ešte viac spraví radosť, keď vám pomôže niekto, kto vás vôbec nepozná a urobí tak len preto, lebo je to správne.

 
 Nový Čas Nedeľa bol svedkom toho, že heslo Pomáhať a chrániť berú príslušníci mestskej polície v Piešťanoch vážne, aj keď ich návštevníčka mesta svojou prosbou zrejme naozaj prekvapila.  A čo sa vlastne stalo? To najlepšie povie čitateľka Nového Času Nedeľa - Sysa, ktorá nedávno obľúbené kúpeľné mesto navštívila.
 
"Pomáhať a chrániť! Toto heslo doslova naplnili mestskí policajti z Piešťan, keď mi zlaté hodinky, vzácna pamiatka na môjho manžela, ktoré som dostala ako svadobný dar, spadli nedopatrením do kanála. Pochopili moje pocity a a napriek horúcej sobote, keď sa nepodarilo zohnať niekoho z mestskej údržby, s kolegom vyslobodili šperk z útrob vodného potrubia," opísala Sysa situáciu s tým, že ochotným pánom zo srdca ďakuje a váži si ich neľahkú prácu..
 
"Špeciálnu vďaku vyjadrujem technikovi Dávidovi, a policajtom Nikolasovi a Petrovi," dodala šťastná čitateľka Nedeľníka, ktorá len vďaka nim nestratila cenný dar od manžela. K poďakovaniu sa pridáva aj Nový Čas Nedeľa.
 


Zdroj foto: ancn

Slovensko

Socialne siete