PR článok

DATART je NAY: Nová éra nákupov a perfektných služieb je tu!

Nejde o zánik jednej značky, ale o fúziu dvoch silných hráčov.
(Zdroj: DATART/NAY)

Od 1. septembra 2024 sa všetko, čo ste milovali na DATARTE, presúva pod značku NAY. A to nie je všetko – čakajú na vás širší výber produktov, lepšie služby a nové výhody. Ako sa pripraviť na túto zmenu? Čítajte ďalej!

Možno vám napadlo, že DATART skrachoval, alebo že ho NAY kúpil. Nie, nejde o zánik jednej značky, ale o fúziu dvoch silných hráčov. Skupina NAY, prevádzkujúca obchody NAY na Slovensku a Electro World v Česku, sa spojila s HP Tronic, ktorá stojí za značkami DATART a ETA v oboch krajinách. Spoločne tak prinesú to najlepšie – široký sortiment, kvalitné služby, odborný personál a rýchle dodanie.

Čo môžem očakávať?

Spojenie NAY a DATART-u nie je len o zmene názvu. NAY sa neustále snaží posúvať hranice toho, čo je možné v oblasti predaja elektroniky a domácich spotrebičov. S pridaním sortimentu z DATART-u bude výber produktov ešte rozmanitejší. Chcete novú televíziu, ktorá vám prinesie filmový zážitok priamo do obývačky? Alebo potrebujete spoľahlivú chladničku, no ste náročný na dizajn? Žiaden problém. V NAY nájdete všetko, čo potrebujete a ešte viac. Produktové novinky budete mať stále medzi prvými.

Prinesie táto zmena ešte lepšie služby?

Určite áno. Spojenie s DATART-om znamená, že všetky služby budú dostupné aj pre zákazníkov DATART-u a môžete sa tešiť aj na ich rozširovanie. NAY plánuje zvýšiť počet výdajných miest, aby ste svoj tovar zakúpený na e-shopoch mohli mať v rukách ešte rýchlejšie.

Zanikne môj zákaznícky účet na e-shope DATART-u?

Od 1. septembra sa Datart.sk presmeruje na NAY.sk. Váš zákaznícky účet, vrátane histórie objednávok, sa prenesie do NAY. Všetky doklady, faktúry a účtenky budú automaticky prenesené. Nemusíte sa báť, že by ste o niečo prišli – všetko bude dostupné online aj v predajniach.

Čo sa stane s mojím VIP účtom a všetkými výhodami, ktoré som doteraz v DATART-e získal?

Všetky vaše doterajšie výhody ako VIP účty, študentské výhody, DATART pre firmy zostanú zachované. V NAY navyše okrem okamžitej zľavy môžete, vďaka vernostnému programu NAY EXTRA klub zbierať body za nákup, ktoré môžete použiť ako dodatočnú zľavu pri ďalšom nákupe. Navyše všetci členovia vernostného programu budú mať v septembri a októbri dopravu pri nákupe nad 30 Eur zadarmo.

NAY vám ponúkne alternatívu k vášmu programu, ktorý vám prinesie ešte viac výhod, než ste mali doteraz.

Prinesie táto zmena zvýšenie cien elektroniky a spotrebičov?

Spojenie NAY a DATART-u znamená rozšírenie ponuky produktov a posilnenie služieb, nie zvyšovanie cien. Cenová politika vo všeobecnosti vychádza zo situácie v celom sektore elektroniky. Cieľom je ponúknuť vám ešte viac za ceny, na aké ste boli zvyknutí.

Ako to bude s reklamáciami a servisom?

NAY preberá všetky záväzky vrátane reklamácií a servisu. Ak potrebujete reklamovať tovar z DATART-u alebo z HEJ.sk, jednoducho navštívte predajňu NAY, kde sa ju pokúsia vybaviť v čo najkratšom čase. Vaša spokojnosť je pre NAY prvoradá.

Čo s darčekovými kartami a zľavovými vouchermi?

Ak máte doma darčekovú kartu alebo zľavový voucher z DATART-u, môžete ich bez problémov použiť v NAY. O vaše peniaze z darčekovej karty alebo voucheru neprídete a budete ich môcť použiť počas ich platnosti.

Čo sa zmení v predajniach a budú sa niektoré rušiť?

Skúsení predavači z DATART-u budú naďalej pracovať v NAY a pomôžu vám s výberom. Sieť predajní sa bude musieť zoptimalizovať, ale tak, aby vám boli stále na blízku.

A čo poistenie a splátky?

Zodpovednosť za všetky poistenia a splátkové zmluvy z DATART-u a Hej.sk v plnej miere preberá NAY. Nemusíte nič meniť ani uzatvárať nové zmluvy.

Čo ak som si tesne pred touto zmenou dohodol dlhodobú službu s DATARTom?

Kedykoľvek si dohodnete ktorúkoľvek zo služieb, ktoré ponúkal DATART, NAY zabezpečí ich plynulé pokračovanie. V prípade poistných a finančných zmlúv sa postará aj o ich uchovávanie počas zákonom stanovenej lehoty. Nič sa nestratí.

Na koho sa obrátiť?

Kedykoľvek sa môžete obrátiť na infolinku NAY (0244555444) kde vám radi poradia a pomôžu. NAY od septembra žije technikou ako skutočný elektrošpecialista.


Zdroj foto: DATART/NAY

Slovensko

Socialne siete