Herec Lukáš Vaculík sa tajne oženil!

Herec Lukáš Vaculík sa tajne oženil!

Sklamal všetky svoje obdivovateľky?! Herec Lukáš Vaculík (61) sa po druhýkrát oženil a aj keď išlo o tajný obrad, len pre blízku rodinu a priateľov, vyvolenú si vybral naozaj dobre.

Smola, milé dámy! Slávny "kamarát do dažďa" a herecká hviezda rokov 80-tych Lukáš Vaculík sa nedal odradiť nevydareným prvým manželstvom, do chomúta vstúpil po druhýkrát a vzal si manželku výrobnú riaditeľku televízie Prima Luciu Kršákovú. Vyvolenú si vybral naozaj starostlivo, pretože podľa týždenníka Plus 7 dní je to dcéra spoluzakladateľa českej komerčnej televízie Nova Petra Kršáka. 

Lukáš Vaculík po štúdiách na pražskom konzervatóriu pôsobil v rôznych divadlách a uchytil sa aj v televízii. Účinkoval vo viacerých divácky veľmi úspešných filmoch, ako napríklad Kamarát do dažďa, Tankový prapor či Oznamuje sa láskam vašim. O svadbe informujú aj české médiá. „Je to tak, Lucka si Lukáša vzala. Úzkostlivo sa to snažili ututlať, ich svadba bola ako akcia tajných služieb,“ cituje portál extra.cz svoj dobre informovaný zdroj z okolia 48-ročnej Lucie Kršákovej. 


Zdroj foto: anc

Súvisiace:
Lukáš Vaculík svadba

Šoubiznis

Socialne siete