Herečka Eva Pavlíková s manželom: 38 rokov lásky

Herečka Eva Pavlíková s manželom: 38 rokov lásky

Verili by ste, že herečka Eva Pavlíková (63) sa teší z krásnych 38 rokov spoločného života s manželom Igorom Kubošim? V našom showbiznise je to naozaj nevídaná vec. A preto - srdečne blahoželáme!

Herečka Eva Pavlíková je vydatá už 38 rokov a jej manželstvo je ukážkové a harmonické. S Igorom Kubošim vychovali jednu talentovanú dcéru, slovenskú speváčkú Katarziu. Umelkyňa venovala svojmu manželovi takéto láskyplné vyznanie.

"Dnes máme 38. výročie našej svadby. 31.5.1986 bol ten Deň. V dobrom aj zlom… až po hrob. Musím smelo poznamenať, že je to stále zábava a má to svoje výhody. Lebo čo si nepamätám ja, pamätá si Igor, staráme sa jeden o druhého, dosť sa nasmejeme a v žiadnom prípade to nie je nuda. Spoločné zážitky, spomienky, dcéra Katka, spoloční priatelia a ešte perspektíva nových podnetov a zážitkov nás stále držia spolu. A jasné, že aj láska, rešpekt a tolerancia a porozumenie. Jasné, že nie vo všetkom (smiech), ale v mnohom áno. Tak to sem dávam. Pre inšpiráciu. Tak krásne dni aj nám aj vám. A, Iginko, vďaka, že si to so mnou toľké roky vydržal a aj naďalej nech to tak zostane," napísala Eva Pavlíková.

 


Zdroj foto: archív Eva Pavlíková/Instagram

Šoubiznis

Socialne siete