Herečka Petra Vajdová opäť lieta v problémoch: Šoférovala pod vplyvom alkoholu, s malým synom v aute!

Herečka Petra Vajdová šoférovala pod vplyvom alkoholu.
(Zdroj: Tv Markíza )

Opäť podľahla svojim démonom?! Herečka Petra Vajdová (39), ktorá už v minulosti mala problém s alkoholom, to opäť nezvládla. Situácia je o to horšia, že tentokrát spôsobila autonehodu a v aute mala pritom aj svojho malého syna. Policajti jej namerali 2,1 promile alkoholu.

 Herečka býva po rozvode s manželom Martinom, s ktorým sa dala dokopy v roku 2017 v protialkoholickej liečebni, neďaleko Bratislavy. V utorok večer, krátko po 20-tej hodine prišla domov s 5-ročným synom v aute a luxusné Volvo chcela zaparkovať. Tu už ale nastal problém. "S viac ako dvomi promile sa ťažie parkuje," poznamenala Polícia Slovenskej republiky, ktorá o prípade informovala na sociálnej sieti.
 
"Seneckí dopravní policajti boli 13.08.2024 vyslaní krátko po 20-tej hodine do obce Dunajská Lužná, kde na parkovisku pred futbalovým štadiónom došlo k dopravnej nehode vodičky vozidla Volvo XC40. Podľa doterajších informácií žena počas toho, ako chcela zaparkovať, narazila prednou časťou vozidla do zaparkovaného vozidla zn. Renault, ktoré bolo v dôsledku nárazu odrazené do za ním stojaceho vozidla zn. Audi," informovali muži zákona s tým, že ju podrobili vykonaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu.
 
Výsledok bol šokujúci: 1,01 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje hodnotu 2,10 promile.
 
Zadržali ju
 
"39-ročná žena bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie. Vyvodením trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súvislosti s týmto prípadom aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci," dodali policajti, ktorí vyzvali na to, aby nám na cestách nechýbal zdravý rozum.
 
"Opäť Vám pripomíname, že jazdou pod vplyvom alkoholu zbytočne riskujete a ohrozujete nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. Nebezpečnou jazdou môžete spôsobiť aj majetkové škody, ku ktorým by nemuselo vôbec dôjsť. Preto ešte raz - v žiadnom prípade nejazdite pod vplyvom alkoholu," povedali strážcovia zákona.
 
Minulosť sa vracia
 
Petra Vajdová mala problém s alkohol aj v roku 2017, kedy pri náhodnej cestnej kontrole nafúkala 2,4 promile. Následne jej súd naparil tisíceurovú pokutu a zákaz šoférovania na dva roky. So závislosťou sa v tom čase rozhodla bojovať a odišla na protialkoholické liečenie do Českej republiky, kde spoznala ženatého kamionistu Martina a predčasne s ním liečenie ukončila.
 
Po tom, ako jeho manželka na herečku fyzicky zaútočila, nasledoval rýchly rozvod a následná svadba s Vajdovou. Manželstvo však vydržalo len krátko, už v roku 2022 prišla správa o tom, že dvojica sa rozvádza. 

 
 


Zdroj foto: tv markíza, PZ SR

Súvisiace:
Petra Vajdová

Šoubiznis

Socialne siete