Jiří Korn a Jana Hospodárová: Spomínate si ešte, aká veľká láska to bola?

Jiří Korn a Jana Hospodárová: Spomínate si ešte, aká veľká láska to bola?
Jiří Korn a Jana Hospodárová: Spomínate si ešte, aká veľká láska to bola?

Viete, o čom informovali české a slovenské médiá pred 23 rokmi? O veľkej tajnej láske, ktorá bola odhalená na prechádzke v Prahe. Práve tam totiž novinári nafotili nový párik, ktorý v tom čase spôsobil v šoubiznise veľký šok. Český spevák Jiří Korn (75) a slovenská moderátorka Janka Hospodárová (48).

V lete v roku 2001 informoval český denník Blesk o tom, že československý šoubiznis má nový párik. Jiří Korn sa zamiloval do Jany Hospodárovej a denník zistil, že spolu strávili aj romantický víkend v jednom malom nemeckom mestečku. Slovenská moderátorka mala vtedy 25 rokov a český spevák 52. Obaja však už dávno predtým priznali, že v láske podľa nich vek nehrá žiadnu rolu.

Hospodárová novinárom na rovinu povedala, že má slabosť na starších mužov a Korn je dlhodobo známy tým, že jeho partnerky sú od neho o generáciu mladšie. Novinári boli týmto odhalením nadšení, pretože v šoubiznise sa o spevákovi vedelo, že je už dlhšie zamilovaný, ale jeho vyvolená mu city neopätuje. Nakoniec sa mu ju však predsa len podarilo nakloniť na svoju stranu. 

Láska sa rýchlo skončila

"Možno som náročná, ale naozaj ma upúta máloktorý chlap. Najviac stretávam bohatých mužov, ktorí ma chcú získať len svojim majetkom - tí ma najviac odpudzujú," povedala v tom čase pre Blesk Hospodárová. Novinári  nachytali moderátorku a extravagantného speváka a tanečníka aj v jednom z bratislavských hotelov, kde sa objímali a bozkávali.

Láska, ktorá spôsobila šok v českom aj slovenskom šoubiznise, však dlhé trvanie nemala a obaja jej aktéri o nej dodnes mlčia ako hrob. Korn mal v tom čase za sebou dva rozvody a po rozchode s moderátorkou sa v roku 2017 oženil po tretíkrát - s o 25 rokov mladšou Renátou.


Zdroj foto: ancn, tv markíza

Šoubiznis

Socialne siete