VYHRAJTE SKVELÝ POBYT

Letná súťaž o atraktívne ceny!

Letná súťaž o atraktívne ceny!

Doprajte si leto, aké ste ešte nemali! Hrajte s Novým Časom Nedeľa počas mesiacov júl a august a vyhrajte úžasný pobyt pre dve osoby vo Wellness hoteli Bystrá alebo v Sedin Golf rezorte.

Wellness hotel Bystrá

Hotel sa nachádza v nádhernom prostredí Bystrianskej doliny, na začiatku turistického strediska Národný park Nízke Tatry.

Čo ponúkame?

trojdňový pobyt (2 noci) pre dve osoby s polpenziou  plus 1  wellness vstup

ALEBO

Sedin Golf rezort

Ubytovanie je areáli luxusného golfového ihriska pri Galante, obklopeného lužnými lesmi Malého Dunaja.

Čo ponúkame?

Dvojdňový pobyt (1 noc) pre dve osoby plus 2 x vstup pre dve osoby – Green Fee 18 jamiek (podmienkou je zelená karta)

Letná súťaž o atraktívne ceny!
Letná súťaž o atraktívne ceny!

Ako hrať:

Vystrihnite kupón na titulke týždenníka Nový Čas Nedeľa a doručte v obálke na adresu redakcie: Nový Čas Nedeľa, Olympijské nám. 1, 831 04 Bratislava najneskôr do štvrtka nasledujúceho v týždňa. Nezabudnite pripísať vaše meno a telefónne číslo! Výhercov budeme telefonicky kontaktovať. Mená výhercov budú  uverejnené v Novom Čase Nedeľa a na stránke www.nedelnik.sk

Štatút súťaže:

Tento dokument upravuje pravidlá súťaže s názvom „Letná súťaž o atraktívne ceny“. Pravidlá uvedené v tomto dokumente sú záväzné a platné pre všetkých súťažiacich. Zmena pravidiel je účinná dňom zverejnenia pozmeneného znenia na www.nedelnik.sk

Názov súťaže: „Letná súťaž o atraktívne ceny“

Organizátor súťaže: Organizátorom súťaže je spoločnosť Publishing house, a. s., so sídlom: Jána Milca 6, 010 01 Žilina. IČO: 46495959, DIČ: 2820016078, IČ DPH: SK2820016078. Organizátor je vydavateľom tlačových titulov Nový Čas Nedeľa, Break, Žilinský večerník, Olympic.sk.

Termín a miesto konania súťaže: Začiatok: 13.7.2024 Koniec: 31.8.2024. Miestom konania súťaže je územie Slovenskej republiky.

Tlačový titul určený pre súťaž: Nový Čas Nedeľa

Základný princíp súťaže:

Princíp súťaže spočíva vo vystrihnutí kupónu uverejneného v prebiehajúcom súťažnom týždni vo vydaní týždenníka Nový Čas Nedeľa. Kupón z prebiehajúceho súťažného týždňa zasiela účastník súťaže do žrebovania o zverejnené výhry na adresu: Nový Čas Nedeľa, Olympijské nám. 1, 831 04 Bratislava. Zapojením do súťaže účastník automaticky súhlasí so spracovaním svojich osobných údajov. Všetci výhercovia budú zverejnení vo vydaní Nového Času Nedeľa a na stránke www.nedelnik.sk. Viac informácií o súťaži nájdu súťažiaci na stránke www.nedelnik.sk.

Podmienka pre účasť v súťaži:

Súťaže sa môže zúčastniť každá plnoletá fyzická osoba, ktorá najneskôr v deň začatia súťaže dovŕšila osemnásty (18.) rok veku. Zapojením sa do súťaže vyjadruje zároveň účastník súťaže svoj súhlas s týmito pravidlami súťaže.

Výhry v súťaži:

Výhry zabezpečuje organizátor súťaže. Wellness hotel Bystrá: trojdňový pobyt (2 noci) pre dve osoby s polpenziou plus 1 wellness vstup alebo Sedin Golf rezort: dvojdňový pobyt (1 noc) pre dve osoby plus 2 x vstup pre dve osoby – Green Fee 18 jamiek (podmienkou je zelená karta).

Výhercovia:

Organizátor súťaže vyžrebuje spomedzi všetkých doručených zásielok 7 výhercov (slovom: sedem), ktorí získajú jednu z výhier špecifikovanú v tomto štatúte. Žrebovanie výhercov sa uskutoční najprv po prvých dvoch týždňoch a potom po skončení každého súťažného týždňa. Vyžrebuje sa vždy jeden výherca.

Výhercom sa stáva fyzická osoba, ktorá v čase konania splnila všetky podmienky účasti v súťaži stanovené v pravidlách tejto súťaže, bola náhodným výberom vyžrebovaná spomedzi všetkých, ktorí sa v jednotlivých súťažných týždňoch riadne zapojili do súťaže a organizátorovi sa podarilo s vyžrebovaným výhercom kontaktovať a získať údaje nevyhnutné na zverejnenie výsledkov súťaže a doručenie výhry.

Informovanie účastníkov súťaže o získaní výhry a odovzdávanie výhier: Oboznámenie vyžrebovaných výhercov súťaže o získaní výhier prebieha telefonickým oznámením a ich uverejnením na stránke www.nedelnik.sk.

Letná súťaž o atraktívne ceny!
Letná súťaž o atraktívne ceny!

Vylúčenie zamestnancov organizátora z účasti na súťaži:

Z účasti na súťaži sú vylúčení zamestnanci spoločnosti Publishing house a. s., so sídlom Jána Milca 6, 010 01, Žilina a osoby spolupracujúce na organizácii súťaže, vrátane im blízkych osôb v zmysle § 116 Občianskeho zákonníka.

Súdne vymáhanie výhier v súťaži:

V zmysle ustanovenia § 845 zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, výhry z tejto súťaže nie je možné vymáhať súdnou cestou a pravidlá ich uplatňovania sa riadia podmienkami upravenými týmto štatútom. V prípade, ak nastanú pochybnosti o splnení týchto podmienok a pravidiel, rozhodne o ich splnení, resp. nesplnení Organizátor.

Úprava a zmena pravidiel súťaže:

Organizátor si vyhradzuje právo kedykoľvek pred začiatkom súťaže aj počas trvania súťaže pozmeniť alebo upraviť tieto pravidlá súťaže, ako aj právo súťaž skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť, a to aj bez uvedenia dôvodu a poskytnutia náhrady.

Zmenu alebo úpravu pravidiel sa Organizátor zaväzuje zverejniť rovnakým spôsobom, akým došlo k vyhláseniu súťaže. V prípade rozporu medzi týmito pravidlami súťaže a pravidlami uvedenými v propagačných alebo iných materiáloch určených spotrebiteľom má vždy prednosť znenie pravidiel uverejnené na internetovej www.nedelnik.sk

Zverejnenie pravidiel súťaže:

Tieto pravidlá súťaže budú uverejnené na internetovej stránke 13. 7. 2024.


Zdroj foto: ancn

Súvisiace:
Letná súťaž

Téma dňa

Socialne siete