Martin Huba o Zdene Studenkovej: Je výnimočne krásna žena

Martin Huba (80) o Zdene Studenkovej (70): Je výnimočne krásna žena

Herečka Zdena Studenková nedávno oslávila neuveriteľnú sedemdesiatku a pri tejto príležitosti ju nielen jej fanúšikovia, ale aj kolegovia zasypali gratuláciami. Pozrite sa, aké krásne slová jej adresoval Martin Huba (80)!

S oslávenkyňou ma spája radosť z práce v divadle a vedomie zodpovednosti, ktorú má herec pri tejto radostnej činnosti. Zdenka bola v tomto vždy dosť atypická na tému krásnych žien, lebo ona mala svoju krásu vždy spojenú s veľkou zodpovednosťou k práci. Patrí medzi ženy, ktoré očaria mužov na prvý pohľad. Aj ja som úplne normálny chlap a ženskú krásu považujem za dar pre svet mužov. Musíme ju dnes, paradoxne, chrániť a vedieť oceniť, dokonca dnes často pred svetom, názorom niektorých žien. Občas mám pocit, že niekedy akoby sa ženy tejto svojej výnimočnosti báli a opúšťali ju. Je na nás mužoch, aby sme ich presvedčili o tom, že ich krása, neha a zraniteľnosť je veľká hodnota. Ako som teda už povedal, Zdenka je výnimočne krásna žena, ktorá si svoju krásu uvedomuje, ale nezneužíva ju. Naopak, cíti sa byť zodpovedná – myslím si – obdariť týmto darom tých, ktorým je svojou profesiou tomu predurčená.

K narodeninám  by som jej chcel zaželať, aby si zachovala svoj pokoj a vnútornú suverenitu, ktorú celý čas vlastnila, a to napriek tomu, že život nikomu nič nedaruje, ale veď o tom to celé asi je. Myslím, že Zdenka je dosť múdra na to, aby si svoju vnútornú krásu spolu so svojou fyzickou krásou obhájila až do konca púte, ktorá jej iste bude osudom dopriata.


Zdroj foto: ancn, Ctibor Bachratý

Šoubiznis

Socialne siete