Moderátori Šoóšová a Juraško končia v Teleráne: Svoj odchod oplakali

Moderátori Šoóšová a Juraško končia v Teleráne: Svoj odchod oplakali

Dnes ráno boli na obrazovke poslednýkrát! Najdlhšie vysielajúca moderátorska dvojica z Telerána Lenka Šóošová (48) a Roman Juraško (45) končí a svoj odchod z ranného vysielania spoločne poriadne oplakali!

Neuveriteľných 19 rokov sa Lenka a Roman prihovárali divákom v markizáckom Teleráne. Všetko sa však raz skončí a pre moderátorskú dvojicu nastal ten čas práve dnes. "Teleráno je moja srdcová záležitosť, splnený sen, časť mojej identity a tiež kus života. Cítim, že s Teleránom sme si už všetko odovzdali a náš spoločný čas sa naplnil. Odchádzam na vlastnú žiadosť. Dozrel čas, aby som sa v živote posunula ďalej," povedala svojim divákom a fanúšikom Lenka Šóošová, ktorú jej kolega v životnej zmene podporil. 

"Bol to taký dlhší proces, my sme sa s Lenkou o tom veľa rozprávali. Nebolo to náhle rozhodnutie," vysvetlil pre Nový Čas Juraško.

Ich dnešná televízna rozlúčka bola poriadne dojímavá, obaja moderátori neskrývali slzy a ďakovali všetkým kolegom. "Ja by som chcela poďakovať hlavne štábu, pretože bez vás by sme neboli my. A naozaj to bola krásna jazda. Roman, veľké ďakujem tebe, však ty vieš, že bez teba by sme neboli dvojka," povedala Lenka s tým, že si veľmi váži priazeň divákov, kolegov, aj všetkých tých, ktorí jej písali.

Jej kolega Roman Juraško síce v televízii nekončí tak ako Lenka, presúva sa do Reflexu, ale ani preňho to vraj nebolo ľahké. "Ja ďakujem hlavne Lenke, pretože som išiel tú etapu s ňou a je to nádherné. Ďakujem jej za veľa vecí a ďakujem ostatným kolegom, lebo Teleráno navždy zostane súčasťou našich životov a ďakujeme, že sme my mohli byť súčasťou tých vašich," dodal na záver uplakaný Juraško.


Zdroj foto: tv markíza

Šoubiznis

Socialne siete