Moderátorka Karin Majtánová(50): Aký sen si splnila, aká je svokra, aj o tom, ako im to klape s manželom

Moderátorka Karin Majtánová(50): Aký sen si splnila, aká je svokra, aj o tom, ako im to klape s manželom
Moderátorka Karin Majtánová(50): Aký sen splnila, aká je svokra, aj o tom ako im to klape s manželom?

Karin Majtánová vo februári veľkolepo oslávila neuveriteľnú 50-tku, ku ktorej si darovala nezvyčajný darček – spevácku kariéru. Uznávaná a vyhľadávaná moderátorka má na konte svoje prvé CD a prežíva mimoriadne šťastné obdobie. V práci i v živote.

Svoje súkromie neskrývate, na sociálnych sieťach zo Samkovej osemnástky bolo vidieť, ako to medzi vami pozitívne iskrí. Kto vymyslel darček Samkovi – auto?

V prvom rade som v šoku a sklamaná z hejtov. Sú rodičia, ktorí deťom darovali firmy, domy, len sa o tom nepíše. To auto má rok výroby 2004, poskladal ho manžel mojej kamarátky, nový iPhone by stál rovnako. Takže nie je čo závidieť, chlapec je veľmi zodpovedný, slušný a hlavne to auto pomôže vyriešiť situácie, keď sa potrebuje dostať na tréningy, do hudobnej školy. Samko dodržiava všetky predpisy, verím, že tak ako ma nesklamal doteraz, nesklame ma ani inokedy.

Vy ste si splnili tiež sen. Urobili ste si radosť – vyšlo vám CD, z moderátorky je aj speváčka...

Dúfam, že nebudem príliš neskromná, keď poviem, že som urobila radosť aj poslucháčom, ktorí majú radi hudobný stredný prúd, lebo ja ho milujem. Producent Peter Kliment a textár Paľko Kubica mi urobili niekoľko piesní, ktoré napísali vyslovene pre mňa, a prespievala som aj zopár známych piesní ako Keď si sám, Tornero, Poď bielou alejou a duet so sestriným partnerom Lazarom – slovenskú verziu May way, ktorú nádherne otextoval Zoro Laurinc.

Chceli ste spievať odmalička?
Áno, vždy som k tomu inklinovala, mám dokonca ukončenú hudobnú školu, spev aj klavír. Vyplynulo to aj z doby, keď je vítané na akciách, ak moderátor vie napríklad aj zaspievať. Preto mi napadlo, že je čas sa posunúť, oprášiť vedomosti, tak som sa spojila s Petrom Klimentom, vypočul si ma, vraj fajn. Potom už udalosti nabrali veľmi rýchly spád, lebo mi zložil pesničku, v nedeľu dopoludnia mi zavolal, že má pre mňa pieseň. Priznám sa, bol to zvláštny pocit, že mám vlastnú pieseň, ale nestihla som sa spamätať, lebo Peter – že hneď v pondelok ju treba nahrať u neho v štúdiu v Čachticiach a v stredu budem účinkovať v programe Zlatý šláger. Nestíhala som mať ani trému (smiech). Vo februári som mala jubileum – 50-tku a využila som to – darovala som si vlastne darček. Podarilo sa, tešia ma reakcie ľudí, lebo naozaj mám za sebou dosť vystúpení a ľudia sa bavia, spievajú, tancujú. Veľmi ma to baví a budem na sebe pracovať. V januári bude mať 50 môj manžel Peter, tak musíme ponaháňať Peťa Klimenta, aby mal nejaký termín, lebo je naozaj veľmi zaneprázdnený. Spolupracuje s mnohými interpretmi, sám spieva so svojou manželkou Silviou, tak týmto ho vyzývam, aby na mňa myslel a pripravil pesničky na ďalší album (úsmev).

Viac sa dozviete len v Novom Čase Nedeľa! 

Rozhovory

Socialne siete