Najväčšia láska Dády Patrasovej? Držte sa, Felix Slováček to vraj nie je!

Najväčšia láska Dády Patrasovej? Felix Slováček to vraj nie je!

Nečakaná úprimnosť! Herečka a speváčka Dagmar Patrasová (68) prezradila, kto bol jej životnou láskou! A ak si myslíte, že manžel, saxofonista Felix Slováček (81), tak sa veľmi mýlite!

Dagmar Patrasová pre české médiá priznala, že jej veľkou láskou bol kedysi známy muzikant Michael Kocáb. Prezradila dokonca, že kvôli tomuto mužovi uvažovala aj o rozvode s neverníkom Felixom Slováčkom. A od rozvodu ju vraj delilo len málo!

Patrasová spoznala Kocába už v škole, sú totiž spolužiaci. "Študovali sme spolu na konzervatóriu, on skladbu a ja hudobno-dramatický odbor. Bola to obrovská študentská láska a trvala vtedy dlho," prezradila po rokoch Dagmar  s tým, že sa stretávali aj oveľa neskôr. "Vrátili sme sa k sebe okolo roku 2000. Veľmi som ho milovala. Bol to jeden z najzásadnejších mužov môjho života a Felix ho dodnes neznáša," dodala a vysvetlila, že ku Kocábovi utekala, keď jej manželstvo so Slováčkom bolo pre jeho nevery vo veľkej kríze. 

S českým muzikantom Michaelom Kocábom ju spájala hlboká láska.
S českým muzikantom Michaelom Kocábom ju spájala hlboká láska.

Kedy to všetko začalo?

Napriek týmto skutočnostiam sa však Patrasová a Slováček nerozviedli, okrem zničených vzťahov medzi nimi to však zrejme malo vplyv aj na to, s čím herečka a speváčka stále bojuje. Slováček totiž často verejne informuje, že jeho manželka má problém s alkoholom, ale nechce si to priznať. 

S Felixom Slováčkom sa nikdy nerozviedla.
S Felixom Slováčkom sa nikdy nerozviedla.

 


Zdroj foto: anc

Šoubiznis

Socialne siete