Našli sme speváčku zo Superstar Luciu Olešovú: Žije s indickým manželom v Dubaji a živí sa ako realitná maklérka

Našli sme speváčku zo Superstar Luciu Olešovú: Žije s indickým manželom v Dubaji a živí sa ako realitná maklérka
Našli sme speváčku zo Superstar Luciu Olešovú: Žije s indickým manželom v Dubaji a živí sa ako realitná maklérka

Speváčka Lucia Olešová (35) sa doma zviditeľnila ako speváčka v šou Slovensko hľadá SuperStar v roku 2007. Vôbec jej však nelichotilo, že o nej hovorili ako o dcére z bohatej rodiny, ktorej k úspechu pomáhajú oteckove peniaze a kontakty. Možno aj to bol dôvod, prečo Lucia neskôr odišla žiť do Nemecka. Dnes je aj to minulosť – blondínka sa po rozvode s Nemcom Ralfom vydala za sympatického architekta z Indie, s ktorým sa presťahovala do Dubaja.  

Lucia zaujala v speváckej súťaži hlasom aj výzorom. Na Slovensku mohla preraziť v šoubiznise, preto bolo prekvapením, keď sa rozhodla pre život v Nemecku. Lenže, ako sa hovorí, zdanie klame... Pekná blondína to totiž vôbec nemala také jednoduché, ako sa zdalo. Aké významné bolo pre ňu rozhodnutie odísť zo Slovenska?

„Pre mňa bol odchod zo Slovenska v tom čase istým vykúpením. Mala som tu síce isté osobné zázemie, ale z môjho pohľadu to nebolo nič, za čo by sa oplatilo bojovať. Keby som chcela, vedela by som sa hudobne posunúť ďalej. Ale keďže sa mi – aj vďaka speváckej šou – zrútil svet, tak keby v tom čase prišla akákoľvek ponuka odísť z krajiny, zobrala by som ju všetkými desiatimi,“ hovorí Lucia a svoj odchod do Nemecka zdôvodní:

„Pretože som bola v čase počas SuperStar a po nej vykresľovaná v nie veľmi pozitívnom svetle. Kdekoľvek som sa objavila, ľudia sa na mňa pozerali skrz tie negatívne informácie. Najsilnejší moment som zažila, keď som raz bola na pošte. Podišla som k okienku, slušne som sa pozdravila. Pani za priehradkou si ma premerala prísnym pohľadom, asi som jej bola povedomá. Podala som jej občiansky preukaz na vyzdvihnutie zásielky, dotyčná si prečítala moje meno a povýšeneckým hlasom odzdravila: ,No, dobrý deň!‘ Povedala to takým štýlom, že mi došlo, že kamkoľvek prídem, nikdy nebudem to dievča, ktoré chce niečo v živote dosiahnuť vlastnými silami, ale vždy budem mať nálepky, o ktoré som nestála.“

Viac o jej živote v exotike len v Novom Čase Nedeľa! 


Zdroj foto: ancn

Rozhovory

Socialne siete