Nenechajte si ujsť: Hauser - zlý chlapec s violončelom 24. júla už aj u nás!

Hauser - zlý chlapec s čelom už 24.júla aj u nás!

Bude to koncert roka? V júni oslávil charizmatický Stjepan Hauser, chorvátsky muzikant, rodák z Puly, 38. narodeniny. V rámci svetového turné zavíta aj do Bratislavy a to už 24. júla 2024.

Jeho hudba si podmaňuje fanúšikov na celom svete, má fantastický vkus, vyzerá skvele a violončelo dokázal premeniť na vzrušujúci hudobný nástroj. A jeho umenie si konečne budú môcť vychutnať naživo aj slovenskí fanúšikovia a to v rámci jeho sólo turné.

Po Amerike a Kanade prišla na rad Európa

Zaujať poslucháčov a divákov inštrumentálnou hudbou je veľká výzva. Hauser to dokázal fantastickým spôsobom. Fanúšikovia si jeho tvorbu veľmi rýchlo obľúbili vďaka živelnosti, ktorou na nich pôsobil od prvých tónov.

Postupne sa z neho stal svetoznámy hudobník, na ktorého vystúpenia netrpezlivo čakajú ľudia vo všetkých krajinách jeho aktuálneho svetového turné. Haly v Los Angeles,  Saratoge, Oakland, Taliansku, Estónsku, Litve, Rumunsku, Bulharsku, Nemecku v Poľsku predchádzajú bratislavkému koncertu, z ktorého sa poberie do českého Kroměříža a pokračuje v Španielsku, kde dokonca odohrá tri koncerty.

Komu by teda Bratislava nestačila, môže pocestovať s ním.

Rebel s čelom

Jeho videá sú vizuálnym i hudobným potešením a na sociálnych sieťach, kde je veľmi aktívny, spôsobujú hotové šialenstvo. Má viac ako milión sledovateľov na YouTube, Facebooku a Instagrame. Ľudí si získava obrovskou charizmou, ktorú na nich dokáže preniesť aj cez obrazovku. Ešte väčšie iskrenie prebieha počas živých vystúpení, keď má už po prvej piesní celé publikum na svojej strane.

Fanúšikovia ho prezývajú aj „Rebel s čelom“. Presne to isté pomenovanie nesie aj jeho aktuálne turné. Skvelé muzikantské čísla sprevádza veľkolepá vizuálna šou. Jej súčasťou je aj pyrotechnické prekvapenie, ktoré umocní atmosféru celého vystúpenia. 

Na čelo hral už ako osemročný

Vraj najkrajší violončelista je nesmierne talentovaný a hudbe sa venoval už od detstva. Hovorí sa, že prispel k zmene chodu a pohľadu na hru čela. Ako? To nám príde Hauser ukázať do Bratislavy už 24. júla, vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. 


Zdroj foto: ancn

Súvisiace:
Hauser violončelo

Slovensko

Socialne siete