Prázdninové tipy pre vás a pre vaše deti

Prázdninové tipy pre vás a pre vaše deti

Ako zvládate tretí prázdninový deň? Aj vaše deti očakávajú, že sa im počas leta postaráte o nezabudnuteľný prázdninový program? Nebojte sa, pripravili sme si pre vás nejaké zaujímavé tipy na to, kam ísť a čo vidieť.

Slovenské hrady a zámky, krásna príroda, historické vlaky a električky alebo azda tajomné noci so živými sochami? Ponuka na príjemný letný výlet je aj toto leto pestrá, stačí si len vybrať! A čo by ste povedali na návštevu továrne na čokoládu? Vaše deti budú určite nadšené! 

Ak to nemáte ďaleko za hranice k našim rakúskym susedom, potom vám dávame do pozornosti slávnu čokoládovňu Hauswirth v obci Kittsee, ktorá sa svojimi pochúťkami preslávila nielen v Rakúsku, ale aj v Európe, Amerike a Austrálii.

Rakúska predajňa návštevníkom ponúka nielen prehliadku čokoládovne a výrobne sladkých dobrôt, ale aj bezplatnú ochutnávku. Milovníkom sladkostí je k dispozícii zväčša každý deň okrem nedele.

Ďalšie zaujímavé tipy na nezabudnuteľné výlety, tentokrát ale po Slovensku, nájdete v najbližšom vydaní vášho Nového Času Nedeľa! 

Prázdninové tipy pre vás a pre vaše deti
Prázdninové tipy pre vás a pre vaše deti


Zdroj foto: Pixabay

Rady a tipy

Socialne siete