Prežili svoje peklo pri strate dieťaťa: Tragédie neobchádzajú ani známe tváre

Herečka Kamila Magálová tragicky stratila svojho syna.
(Zdroj: Tibor Géci)

Ako sa hovorí, nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch a nevyhýba sa ani tým slávnym. Strata blízkej osoby a špeciálne dieťaťa, hoci aj dospelého, bolí totiž neopísateľným spôsobom. Hlavne ak je náhla a nečakaná. Len pred niekoľkými dňami postihla takáto tragédia slovenskú herečku Kamilu Magálovú (73), ktorá prišla o nečakane o syna Martina († 49). Žiaľ, spomedzi známych tvárí však nie je ani zďaleka jediná.

Syn herečky Kamily Magálovej patrí už roky medzi slovenskú špičku v konskom póle. Nádherný šport, ktorý ho priviedol do talianskeho klubu patrí jednoznačne medzi tie nebezpečnejšie. Už v roku 2013 skončil pri hre s viacerými zraneniami. Tentoraz sa mu zrejme šťastena úplne obrátila chrbtom, keď vysadol na splašeného koňa. Pád z neho sa mu stal osudným, pomôcť mu nedokázali ani v neďalekej nemocnici.

Maja Velšicová

Tragicky a nečakane prišla o svojho staršieho syna Borisa aj herečka Maja Velšicová (88). Svoj život s rodinou si zariadil v Spojených štátoch, preto mame po boku ostal len jej mladší syn Mário. Vo chvíli, keď zvažoval, že sa aj on poberie za bratom do zámoria, zaskočila rodinu smutná správa. Borisovi († 57) náhle zlyhalo srdce a to práve počas šoférovania. Známu herečku jeho smrť natoľko zdrvila, že sa rozhodla mať synov popol neustále pri sebe.

Moderátorka Adriana Kmotríková prišla o milovanú dcérku.
Moderátorka Adriana Kmotríková prišla o milovanú dcérku.
(Zdroj: tv joj)

Adriana Kmotríková

Strata dieťaťa je ťažkou skúškou, čím je však dieťatko mladšie, tým viac bolí. Takouto tragédiou si prešla aj moderátorka Adriana Kmotríková (54). Jej prvorodená dcérka Natálka († 5) trpela vážnym genetickým ochorením – cystickou fibrózou. Prognóza detí s chorobou nie je priaznivá, a hoci rodičia vedia o vážnom stave svojich detí, keď zomrú, prežívajú najhoršie chvíle svojho života, na ktoré sa nedá vopred pripraviť.

Michal David

Nečakané zdravotné komplikácie poznačili aj život českého speváka Michala Davida (64). S tenistkou Marcelou Skuherskou mali dve roztomilé dcéry Kláru a Michaelu. Práve mladšia Miška náhle v deviatich rokoch ochorela na zákernú a veľmi agresívnu leukémiu. Dievčatko po troch mesiacoch zomrelo a rodina sa z jej straty spamätávala dlhé roky.

Syn Dalibora Jandu spáchal samovraždu.
Syn Dalibora Jandu spáchal samovraždu.
(Zdroj: ancn)

Dalibor Janda

Aj Zlatý slávik Dalibor Janda (71) si dodnes nesie veľkú ranu na srdci. Jeho syn Dalibor, vtedy dvadsaťjeden ročný mladík, sa rozhodol skokom zo známeho pražského mosta ukončiť svoj život. Žiaľ, bez akéhokoľvek vysvetlenia svojim najbližším. Spevák aj po rokoch hľadá príčinu tohto nezmyselného kroku a dáva si za vinu, že sa synovi zrejme nevenoval dostatočne.

Magda Paveleková

Hoci Magdu Pavelekovú († 84) poznali diváci aj hereckí kolegovia ako veľkú optimistku, ani v jej živote nechýbali smutné chvíle. Tie najhoršie ju postihli, keď stratila svoju jedinú dcéru Ninočku vo veku 34 rokov. Od chvíle, keď jej diagnostikovali rakovinu, sa rodina sotva stihla spamätať, nebolo však už pomoci. Na druhý svet odišla počas najkrajších sviatkov roka a zanechala po sebe dvoch synčekov.


Zdroj foto: Tibor Géci, ancn

Šoubiznis

Socialne siete