Stav premiéra Fica je stabilizovaný, do Bratislavy ho zatiaľ prevážať nebudú

Stav premiéra Fica je stabilizovaný, do Bratislavy ho zatiaľ  prevážať nebudú
Stav premiéra Fica je stabilizovaný, do Bratislavy ho zatiaľ prevážať nebudú

Zdravotný stav premiéra Roberta Fica, ktorý bol 15. mája ťažko postrelený v Handlovej a jeho život zachraňovali päť hodín lekári v Banskej Bystrici, je podľa najnovších správ stabilizovaný, no stále veľmi vážny.

Stav predsedu vlády Slovenskej republiky Roberta Fica je stabilizovaný, no ostáva vážny, zodpovedajúci rozsahu a vážnosti zranení, ktoré utrpel. Po rokovaní Bezpečnostnej rady Slovenskej republiky to uviedol podpredseda vlády a minister obrany Robert Kaliňák

Trestné stíhanie

Okresná prokuratúra v Banskej Bystrici vedie trestné stíhanie pre únik a zverejnenie údajov zo zdravotnej dokumentácie premiéra Roberta Fica, ktorého 15. mája postrelili po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. O trestnom stíhaní informoval na sociálnej sieti generálny prokurátor Maroš Žilinka. Verejnosť bola ďalej informovaná o tom, že facebookový účet strelca Juraja Cintulu zo sociálnej siete zmizol. Minister Robert Kaliňák však vysvetlil, že bezpečnostné zložky majú k dispozícii históriu účtu útočníka, ktorý mal deň vopred naznačiť, že bude útočiť.


Zdroj foto: anc

Téma dňa

Socialne siete