Tanečník Jaro Bekr ďakuje za svoj život: Púť na miesto mariánskych zjavení vo Fatime

Tanečník Jaro Bekr ďakuje za svoj život: Púť na miesto mariánskych zjavení vo Fatime

Známy choreograf a tanečník Jaro Bekr (51) má byť za čo vďačný. Pred časom mal totiž veľmi vážne problémy so srdcom, pre ktoré musel podstúpiť operáciu. V tom čase priznal, že mal, samozrejme, obavy o svoje zdravie, aj o svoju rodinu. O to viac si teraz váži všetko, čo má.

Presne pred desiatimi rokmi zaskočili známeho choreografa a tanečníka Jara Bekra vážne problémy so srdcom. Manžel herečky Moniky Hilmerovej si tak pred musel ľahnúť na operačný stôl.
 
„Trénoval som na bicykli a odrazu som mal tep 240 až 250. V pokoji to nešlo rapídne dolu. Nepravidelne mi bilo srdce, ale tlak som mal v poriadku. Najskôr som si myslel, že mám zlý snímač na bicykli. Potom som však išiel na EKG a odvtedy chodím po doktoroch stále," priznal v tom čase Bekr, ktorému diagnostikovali poruchu elektrickej funkcie srdca.
 
„Operácia trvala šesť hodín, bol som pri vedomí," povedal ešte Bekr s tým, že musí chodiť na pravidelné lekárske prehliadky a dávať na seba dobrý pozor.
 
Chodí tam pravidelne
 
Teraz tanečník priznal, že si je veľmi dobre vedomý toho, aký krehký je ľudský život a vie, že tu vôbec nemusel byť. Preto chodí za všetko pravidelne ďakovať Bohu na jedno z najznámejších pútnických miest na svete, do portugalskej Fatimy.
 
"Milujem to tu. Od svojej operácie srdca sa sem snažím chodíť pravidelne. Dnes je to 10 rokov a ja som si uvedomil, že nie je deň, kedy by som neďakoval za to čo žijem," povedal Bekr s tým, že najradšej chodí do fatimskej katedrály skoro ráno, keď ešte len svitá a môže si tak v úplnom tichu vychutnať pokoj posvätného miesta. 


Zdroj foto: Facebook Jaro Bekr

Súvisiace:
Jaro Bekr

Šoubiznis

Socialne siete