Tento hollywoodsky pár je už minulosťou: Ben Affleck a Jennifer Lopez si dali opäť zbohom

Jennifer Lopez a Ben Affleck sa rozvádzajú.
(Zdroj: ancn)

A taký pekný pár to bol! Ale teraz sa zdá, že manželstvo speváčky Jennifer Lopez (55) a herca Bena Afflecka (51) je definitívne minulosťou. Podľa aktuálnych informácií už dvojica podpísala rozvodové papiere.

O rozpade vzťahu tejto dvojice sa debatuje už niekoľko mesiacov, keďže sa zdá, že spolu už dlhšiu dobu nebývajú. Britský Daily Mail uviedol, že podľa ich informácií majú slávni manželia úplne iné predstavy o živote a zrejme už nie je možné ich vzťah opäť obnoviť.

„Rozvodové papiere sú už pripravené, čakajú len na vhodný okamih, kedy vydajú spoločné stanovisko o konci svojho manželstva," uviedol Daily Mail na základe infomácií od zdroja blízkeho manželom.  

Pre speváčku ide o krach v poradí už štvrtého manželstva.
Pre speváčku ide o krach v poradí už štvrtého manželstva.
(Zdroj: ancn)

Taký pekný pár to bol!

Ben Affleck a Jennifer Lopez sa dali dokopy v roku 2002 pri nakrúcaní filmu Gigli. Zasnúbili sa, ale vzťah po dvoch rokoch ukončili a to krátko pred plánovanou svadbou. Po takmer 20 rokoch sa ale Ben a Jennifer dali dokopy opäť, v roku 2022 sa zasnúbili a o pár mesiacov sa vzali na tajnom obrade v Las Vegas.

Manželia nemajú spoločné deti, ale Ben Affleck má s exmanželkou herečkou Jennifer Garner dve dcérky a syna. Jennifer Lopez má dvojčatá, chlapca a dievča s bývalým manželom spevákom Marcom Anthonym.


Zdroj foto: ancn

Šoubiznis

Socialne siete