Topmodelka Adriana Sklenaříková: Ukázala lásku svojho života

Topmodelka Adriana Sklenaříková (52): Ukázala lásku svojho života

Kto je jej životnou láskou? Žiaden muž, to, zdá sa, nie je. Takéto krásne vyznanie totiž adresovala úspešná slovenská modelka Adriana Sklenaříková (52) niekomu úplne inému.

Ani Christian Karembeu, za ktorého bola vydatá 14 rokov, ale ani Aram Ohanian, s ktorým boli manželia 8 rokov, si nevyslúžil od Adriany taký pekný titul, ako jej krásna dcérka Nina.

„Láska môjho života,” napísala k fotke, ktorú zverejnila na sociálnej sieti, krásna Slovenka. Jej dcéra Nina bude mať onedlho už šesť rokov a po rozvode je v striedavej starostlivosti oboch rodičov. Na fotkách vidno, že malá Nina je celý tato, ale rozhodne nezaprie ani gény svojej slávnej mamy.

Topmodelka Adriana Sklenaříková (52): Ukázala lásku svojho života
Topmodelka Adriana Sklenaříková (52): Ukázala lásku svojho života

Sklenaříková sa nikdy netajila túžbopu po rodine, otehotnieť sa jej však podarilo, až keď mala 46 rokov. "Keď som bola mladšia, nebola som pripravená. Keď o tom premýšľam, pýtam sa, či som nespravila chybu, či mi niečo neušlo,“ priznala modelka v jednom rozhovore pre zahraničné médiá.

V roku 2016 o jedno dieťa prišla a rozmýšľala aj nad adopciou. „Stále sa s manželom snažíme naplno. Ak to však nevyjde, tak určite si dieťatko adoptujeme,“ povedala.  


Zdroj foto: ancn, archív AS

Šoubiznis

Socialne siete