Trápenie princeznej Kate: Ničí ju vážna choroba

Trápenie princeznej Kate: Ničí ju vážna choroba

Zlé správy z kráľovského paláca! Princezná Kate Middleton (42), ktorá podstupuje chemoterapiu, bojuje s nepríjemnými vedľajšími účinkami liečby.

Už dávno nespôsobila nejaká správa taký šok celému svetu, ako oznámenie manželky následníka britského trónu, princa Williama, že má rakovinu a podstupuje chemoterapiu. Správa bola o to horšia, že všeobecne obľúbená Kate Middleton je matkou troch malých detí. Okrem toho v čase tohto oznámenia už bolo jasné, že s rovnakou vážnou chorobou bojuje aj jej svokor, kráľ Karol. Podľa najnovších správ z Veľkej Británie však kráľ znáša liečbu lepšie ako jeho nevesta.

Chce chrániť deti 

Britský portál RadarOnline.com informoval, že sa mu podarilo skontaktovať s vysokopostaveným členom kráľovského dvora a ten im prezradil, že "Kate a William si za múrmi paláca prechádzajú peklom." Kensingtonský palác však uviedol, že princezná je pozitívne naladená a verí, že sa uzdraví. Jednoduché to však pre ňu nie je. "Bojuje s vedľajšími účinkami. Preto sa nechce ukazovať na verejnosti. Je neustále vyčerpaná a je jej nevoľno," prezradil tajný zdroj z Kensingtonského paláca s tým, že obľúbená princezná sa veľmi snaží, aby jej zdravotný stav nemal nijaký vplyv na jej tri malé deti – princa Georgea (10), princeznú Charlotte (9) a princa Louisa (6). 


Zdroj foto: instagram wales family, the sun

Šoubiznis

Socialne siete