Vieme, kde sa lieči princezná Kate!

Vieme, kde sa lieči princezná Kate!

Po tom, ako šokovala svet vyhlásením, že je vážne chorá a podstupuje chemoterapiu, sa britská princezná Kate Middleton (42) k svojmu zdravotnému stavu bližšie nevyjadruje. Podľa informácií z americkej tlače ju však zazreli v špecializovanom zariadení na liečbu rakoviny, ktoré sa nachádza v americkom Houstone.

Kate Middleton sme naposledy videli síce trochu pochudnutú, ale vo výbornej nálade na oslavách v centre Londýna pri príležitosti narodenín britského kráľa. Oblečené mala slušivé biele šaty a ak by sama nepriznala boj s vážnou chorobou, nikto by si nepomyslel, že nie je úplne zdravá. Sama však pred pár dňami priznala, že ju čaká ešte náročná cesta.

,,Robím dobré pokroky, ale ako každý, kto prechádza chemoterapiou, vie, že sú dobré a zlé dni. Počas zlých dní sa cítite slabí, unavení a potrebujete dať telu oddych. Ale počas dobrých dní, keď sa cítite silnejší, chcete z toho vyťažiť čo najviac. Moja liečba pokračuje a bude trvať ešte niekoľko mesiacov," prezradila na sociálnej sieti. 

Tajná cesta 

Krátko po tom, ako sa po dlhej dobe objavila na verejnosti, však krajinu opustila a v sprievode bodyguarda a niekoľkých ľudí z blízkeho okolia tajne odcestovala do Spojených štátov amerických. Podľa správ internetového portálu Hindustan Times sa totiž lieči v americkom Houstone v špecializovanom zariadení MD Anderson.

Miestni obyvatelia ju videli na ceste pri nemocnici a nemenovaný zdroj zo zdravotníckeho zariadenia túto informáciu médiám tiež potvrdil. 

Princ vzal deti na koncert 

Do Ameriky s veľkou pravdepodobnosťou odcestovala princezná bez manžela a najbližšej rodiny, keďže princ William a ich dve staršie deti, George a Charlotte sa v tom čase ukázali na koncerte populárnej speváčky Taylor Swift. 

Vieme, kde sa lieči princezná Kate!
Vieme, kde sa lieči princezná Kate!

 


Zdroj foto: The Royal Family, instagram Taylor Swift

Šoubiznis

Socialne siete