Vyšiel nový Nedeľník!

Vyšiel nový Nedeľník!
Vyšiel nový Nedeľník!

32 strán publicistiky k vašej víkendovej káve! Začnite svoj víkend s Novým časom Nedeľa. 

Už máte svoj Nedeľník? Na titulke je speváčka Katka Feldeková, ktorá nedávno náhle a nečakane prišla o manžela... Poskytla nám rozhovor o tom, čo sa vlastne stalo a ako to zasiahlo celú ich rodinu, vrátane jej známych rodičov.
 
"Zavolala som 112, potom už klasický postup, už som vedela, že je mŕtvy, napriek tomu som sa opýtala, či sa už nedá nič robiť. Nečakane sa objavila u mňa sestra Ľubka, ktorá vlastne bola prvá, ja som medzitým volala do školy jeho kolegyni, že Riško v pondelok nepríde, neviem, prečo sa mi to zdalo dôležité. S Ľubkou sme potom šli k našim, tým som medzi vitamíny, ktoré im denne dávam, po dohode s naším rodinným lekárom namiešala aj lexaurín. Obedovali sme, ani neviem, kde som nabrala silu neplakať, robiť všetko mechanicky ako robot. Keď som mala pocit, že už sú pripravení, nenápadne som sa ich opýtala, či si spomínajú na komédiu Pane, vy jste vdova. Najprv nechápali, čo to splietam, potom som na nich vybľafla, že ten „pane“ som ja. To už nechápali vôbec, tak som im na rovinu povedala, že Riško zomrel..."
 
Ako reagoval na túto správu spisovateľ Ľubomír Feldek a glosátorka Oľga Feldeková? Ako teraz vidí Katka svoju budúcnosť s dcérou? Čítajte len v Novom Čase Nedeľa. 

Téma dňa

Socialne siete