RIP

Zbohom, Brenda, odpočívaj v pokoji....

Zbohom, Brenda, odpočívaj v pokoji....
Zbohom, Brenda, odpočívaj v pokoji....

Svet showbiznisu dnes zasiahla smutná správa. Po dlhoročnom boji s rakovinou odišla do hereckého neba Shannen Dohertyová (†53), najviac známa ako Brenda Walshová zo slávneho seriálu Beverly Hills 902 10.

Ako potvrdila herečkina publicistka a tiež časopis People, Shannen zomrela včera doma, obklopená rodinou.

"S ťažkým srdcom potvrdzujem úmrtie herečky Shannen Dohertyovej. V sobotu 13. júla prehrala svoj boj s rakovinou po mnohých rokoch boja s touto chorobou," uviedla  publicistka Leslie Sloaneová s tým, že "oddanú dcéru, sestru, tetu a priateľku obklopovali jej blízki, ako aj jej pes Bowie."

"Rodina v tomto čase žiada o súkromie, aby mohla v pokoji smútiť," pokračovala Sloaneová.

Dlhý boj

Hviezde seriálu Beverly Hills 90210 po prvýkrát diagnostikovali rakovinu prsníka v roku 2015. O rok neskôr  informovala fanúšikov, že sa jej choroba rozšírila do lymfatických uzlín a že si myslí, že do piatich rokov zomrie.

Liečba však zabrala a zdalo sa, že herečka je z najhoršieho vonku.

V roku 2020 sa jej však rakovina vrátila a o tri roky neskôr jej lekari našli metastázy v mozgu. Herečka vedela, že tento boj už zrejme nevyhrá a na svoj odchod sa pripravovala.

O všetkom informovala aj svojich fanúšikov na sociálnych sieťach.

Navždy Brenda

Shannen Dohertyová sa preslávila ako Brenda Walshová v seriáli Beverly Hills 90210, ktorý mal premiéru v októbri 1990. Zo seriálu odišla po štvrtej sérii v roku 1994.

Česť jej pamiatke!


Zdroj foto: ancn

Súvisiace:
Shannen Dohertyová

Šoubiznis

Socialne siete